marți, 3 octombrie 2017

Scoala Copiilor Minardo promovează un sport nou în București

NOU!!! Asociația pentru Formare, prin Școala Copiilor Minardo, se alătură celor care promovează în România un sport internațional cu largă deschidere, foarte spectaculos și atrăgător pentru copii: FIT KID. Regulile de bază ale FITKID constau în îmbinarea mai multor discipline sportive: gimnastica ritmică, acrobatică, aerobică şi dansul, totul într-o coregrafie ritmată de 60-75 secunde.


Având acceptul FIT KID România, Scoala Copiilor este singura din București care beneficiază de privilegiul de a înființa o secție în capitala României și, totodată, de a desfășura cursuri de FitKid, iar încrederea acordată ne onorează.
Pentru ca sportivii noștri să-și poată însuși cele mai noi tehnici de FIT KID, o reprezentantă a Școlii Copiilor Minardo - Denisa Ianchiş - a fost invitată și a participat la Budapesta, în perioada 23-26 septembrie, la Conferința Internațională FIT KID.


 Antrenamentele de FIT KID se vor desfășura la LOTUS CLUB Padesuîn fiecare zi de luni și de miercuri de la ora 19.00 la 21.00 - cu Denisa Ianchiş, dar și în cadrul grupei de gimnastică aerobică pentru avansați - coordonată de Beatrice Delia Lăcătaru. Vă așteptăm înscrierile prin mesaj privat!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu