Antrenori

MARIA ALEXANDRA MIHAI


Absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, specializarea gimnastica aerobica si-a dedicat timpul gimnasticii aerobice de mai bine de 15 ani si este calita in competitii sportive la nivel national si international. 


Cu rabdare si putere creativa, Maria a reusit sa se faca indragita de copiii nostri pe care i-a ghidat sa-si depaseasca limitele, obtinand alaturi de ei zeci de locuri pe podium la concursurile nationale de gimnastica aerobica.

Fosta gimnasta a obtinut nenumarate premii la concursurile regionale si nationale.A absolvit cursul de arbitri pentru gimnastica aerobica organizat de Federatia Romana de Gimnastica.DENISA IANCHIȘ

Studenta la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, specializarea gimnastica aerobica si-a dedicat timpul gimnasticii aerobice timp de 15 ani si este calita in competitii sportive la nivel national si international.


Componenta a Lotului UNEFS de Majorete a participat la Campionatele Europene de Majorete.A absolvit cursul de arbitri pentru gimnastica aerobica organizat de Federatia Romana de Gimnastica.


Este mereu inconjurata de copiii pe care ii pregateste cu pasiune si daruire pentru a urca pe cele mai inalte trepte ale podiumului la fiecare concurs, fie el de gimnastica aerobica sau de majorete.

Antreneaza copii de toate varstele in gimnastica aerobica, majorete, iar din acest an antrenează și o grupa de FITKID. 

BEATRICE DELIA LĂCĂTARU


Masterandă la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, specializarea gimnastica aerobica, Delia este dedicata gimnasticii de când era copil.Fosta componenta a lotului national de gimnastica artistica si-a gasit calea spre gimnastica aerobica, unde a obtinut si titlurile de Campioana Europeana si Mondiala.
Componenta a Lotului UNEFS de Majorete a participat la Campionatele Europene de Majorete clasandu-se pe locul IV.Antreneaza grupa de avansati la gimnastica, unde-i invata pe copii diferite acrobatii. Creaza dansuri acrobatice de exceptie, dovada fiind si reusita de la Dance Star Croatia unde fetele au obtinut in anul 2017 titlul de Campioane Mondiale.

ISABELA DANIELA LĂCĂTUŞ

Este antrenor şi arbitru în gimnastica aerobică, profesor de educaţie fizică, deţine titlul de Master în Managementul activităţilor sportive.Este mentorul echipei Şcolii de Gimnastică MINARDO a Şcolii Copiilor.
A antrenat copiii de la Clubul Sportiv Şcolar Triumf Bucureşti unde a „crescut” copii campioni la diferite categorii de vârstă, medaliaţi la concursuri internaţionale. 
Este multiplă campioană mondială, europeană, naţională, atât în gimnastica aerobică cât şi în gimnastica artistică.