marți, 3 octombrie 2017

Înscrieri noi la gimnastică aerobică

Grupa de performanță

Secția de Gimnastică AVANSAȚI își mărește echipa! Copiii cu vârste între 7 și 12 ani care sunt talentați sau au mai făcut gimnastică sunt așteptați la MINARDO STUDIO, în incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției, în fiecare zi de luni între orele 16:00 – 18:00.


Antrenoare este multipla campioană europeană și mondială Beatrice Delia Lăcătaru, atât de iubită și apreciată de către copii. Înscrieți-vă acum, numărul de locuri este limitat!

Grupa de bază

Îți dorești să participi la concursuri de gimnastică aerobică & majorete și să strălucești pe podium? Vino într-una din grupele de la Școala Copiilor Minardo!Antrenamentele se vor derula la MINARDO STUDIO în incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției, marțea și joia între orele 17:00 - 19:00 (Gimnastică), precum și marțea între orele 19:30 – 21:30 și joia între orele 18:30 – 20:30 (Gimnastică și majorete). Antrenoare sunt Maria Alexandra Mihai și Denisa Ianchiș.


În paralel, Denisa Ianchiș se va ocupa în continuare de majoretele Minardo (începători și avansați), având programate ședințe de pregătire marțea și joia, în programul orelor de gimnastică aerobică.

De notat că, în această primăvară, Maria și Denisa au absolvit cursul de arbitri pentru gimnastică aerobică organizat de Federația Română de Gimnastică.

Vino și tu alături de o echipă învingătoare!

Echipa Școala Copiilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu